Miturks,Emo,Punk,Gothıc,Aradıqınız Herşey!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Her kafadan bir ses

Her kafadan bir ses Empty Her kafadan bir ses

Mesaj  OqnStyLé Çarş. Ocak 20, 2010 1:07 pm

"Rus kulübü Zenit ile uzun temasların ardından 1 milyon dolara anlaşmaya vardık"

"Menaceri parasal açılardan karşımıza yeni sorunlar ve taleplerle geliyor"

"Futbolcunun kendisine tüm çabalarımıza rağmen ulaşamıyoruz, gönülsüz davranıyorlar"

Fatih cephesi diyor ki;

"Anlaşıldığına ve fesih işlemine dair tek bir faks göstersinler boş mukavele imzalayalım"

"Ortada yeni sorun da, talep de söz konusu değil. Sadece dışlanıyoruz"

"Fatih Trabzon’da. Karaman bilir, benim sözüm Fatih’in sözüdür"

Trabzonspor’da Başkan Sadri Şener’in de doğruladığı ve önceki gün itibariyle “Bugün-yarın aramıza katılır” dediği Fatih Tekke meselesi, kelimenin tam anlamıyla arapsaçı oldu. Yönetime yakın kaynaklar Bordo-Mavili idarecilerin yıldız oyuncu konusunda önemli bir bürokratı ve Rusya’daki hatırlı dostları da araya sokarak 2 milyondan başlayan pazarlıkların ardından bonservisi 1 milyon dolara kadar düşürüldüğünü ileri sürdü. Aynı kanadın iddiası, Fatih’in ve menacerinin yeni, özellikle de ekonomik pürüzler çıkardığı yönünde. Tüm bu gelişmelerin ardından transfer defteri kapandı, sportif direktör Ünal Karaman da aldığı Rusya biletini iptal etti. FANATİK, yönetimin ağır şekilde suçladığı Fatih Tekke’nin menaceri Özcan Üstüntaş’a ulaştı, iddiaları sordu. Transferi baltalamakla suçlanan Üstüntaş’ın iddiaları akıllara, kim doğruyu söylüyor sorusunu getirdi. İşte o sözler...

‘Zenit’in haberi yok’
“Beni Ünal Karaman arıyor, ‘Fatih Tekke kampımıza katılsın’ diyor. Böyle şey olur mu? Bu işler bu kadar basit mi? Madem Trabzonspor anlaşmış Zenit ile bir fesih kağıdı, anlaşma faksı göstersinler bende istedikleri imzayı boş mukaveleye atayım. Şimdi diyorlar ki, menaceri bozdu. Yukarı Allah var; bana kampa gelsin, anlaştık dedikten sonra ben de Zenit’i aradım işlem tamam mı, diye. Bana bu da nereden çıktı dediler? Sonra Trabzonsporlular bana sen niye arıyosun, soruyosun, diye kızıyor? Ben Fatih’in menaceriyim, haklarını korumam lazım. Ayrıca anlaşma varsa neresi gizli olacak?”

‘Benim yetkim geniştir’
“Konunun muhatapları büyük oscarı hak edecek oyunculuk yapıyor... Fatih’i bulamadıklarını söylüyorlar. Fatih’in evi Trabzon’dadır, bilmeyen yoktur. Ayrıca Ünal Karaman’a Fatih aynen şu ifadeyi de kullanmıştır: Ha benimle konuşmuşsun ha Özcan abiyle... Şimdi niye illa Fatih aranıyor? Fatih Trabzonlu’dur, Trabzonsporlu’dur. Şimdi olayı biz para istedik, transfer olmadıya getirmeye çalışıyorlar.”

Son dakika

Fatih Tekke donduruldu!
Trabzonspor Yönetimi dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Fatih Tekke transferinin dondurulduğunu açıkladı. Zenit Kulübü ile prensipte anlaşma sağlanması üzerine bonservis görüşmelerine resmiyet kazandırılması için Ünal Karaman’ın Rusya’ya gitmesi planlandı. Ancak transfer Fatih’in menacerinin Bordo-Mavili yönetimi aramasıyla çıkmaza girdi. Yönetim menacerin yeni şartlar sunması üzerine bu transferin dondurulduğunu açıkladı. Ünal Karaman’ın Rusya seyahati de iptal edildi. Fatih Tekke’nin bugün 12.00’de bir basın toplantısı yapacağını açıklandı. Öte yandan, milli futbolcunun kulübü tarafından Dubai’de başlayacak kampa davet edildiği öğrenildi.
OqnStyLé
OqnStyLé
Admin
Admin

Erkek Boğa Mesaj Sayısı : 71
Doğum tarihi : 23/04/94
Lakap : OqnStyLé

https://miturks.yetkin-forum.com