Miturks,Emo,Punk,Gothıc,Aradıqınız Herşey!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aslan'ın süper transferi İstanbul'da

Aslan'ın süper transferi İstanbul'da Empty Aslan'ın süper transferi İstanbul'da

Mesaj  OqnStyLé Çarş. Ocak 20, 2010 1:17 pm

Cim Bom’un yeni stoperi Lucas Neill, dün akşam saatlerinde İstanbul’a ayak bastı. Everton’dan transfer edilen 31 yaşındaki futbolcuya eşi ve menaceri eşlik ederken, işi bitiren Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ golcü arayışları için yurt dışında kaldı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, ****** Havalimanı’nda “Buraya gelmeyen Fenerli olsun” tezahüratlarıyla karşıladıkları Neill’e, Galatasaray atkısı taktı. Avustralyalı, sabah 09.00’da sağlık kontrolünden geçecek, 14.00’te de Florya’da resmi imzayı atacak. Ayağının tozuyla GSTV’ye çıkan savunmacı, transfer hikayesini özetleyip, iddialı sözler sarfetti. Souness ve Tugay Kerimoğlu’ndan bilgi aldığını söyleyen Neill, “İnternetten araştırdım. Taraftarımızı TV’den izledim. 25 bin kişiler ama 70 bin kişi gibi ses çıkıyor. Yeni stadımızı ise hayal bile edemiyorum” diye konuştu.

‘Sert oynamayı severim’
Oyun tarzını, “Pas yapmam en büyük özelliğim. Oyun kurarım, agresif ve sert oynamayı severim” sözleriyle özetleyen Lucas şöyle devam etti: “Çabuk adapte olurum. Buraya büyük istekle geldim. Havaalanında kendimi çok özel hissettim. En çok öğrenmek istediğim cümle; ‘Şampiyon Galatasaray’.” Neill, Neeskens’ten övgüyle bahsederken, Rijkaard için, “O bir efsane. Futbolculuğu ve teknik adamlığı tartışılmaz” dedi.
OqnStyLé
OqnStyLé
Admin
Admin

Erkek Boğa Mesaj Sayısı : 71
Doğum tarihi : 23/04/94
Lakap : OqnStyLé

https://miturks.yetkin-forum.com

- Similar topics