Miturks,Emo,Punk,Gothıc,Aradıqınız Herşey!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Konya G.Saray'ın 2 yıldızını kaptı

Konya G.Saray'ın 2 yıldızını kaptı Empty Konya G.Saray'ın 2 yıldızını kaptı

Mesaj  OqnStyLé Çarş. Ocak 20, 2010 1:30 pm

Konyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, ''Hakan Şükür'ü Konyaspor'da görmek istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa bedelini ödeyeceğim'' dedi.

Kuntoğlu, yaptığı açıklamada, yeni yönetim olarak iyi bir takım kurmak istediklerini, bu amaçla transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

''Takımın ağabeyi'' olarak Hakan Şükür'ü Konyaspor'da görmek istediklerini ifade eden Kuntoğlu, çalışmalarında son aşamaya geldiklerini söyledi..

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor G.Saray'ın 2 yıldız futbolcusunu bitirmek üzere... Yeşil-Beyazlı Kulübün Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, efsane golcü Hakan Şükür'le görüşmelerde son aşamaya geldiklerini söyledi...

Konyaspor, sadece Hakan Şükür'ü almakla yetinmeyecek... Sıradaki diğer isimde geçen sezon başında büyük ümitlerle Cimbom'a transfer edilen fakat istenilen performansı gösteremeyen Kaleci Orkun Uşak.... Başkan Kuntoğlu, Orkun konusunda da görüşmelerin bitmek üzere olduğunu açıkladı...

G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın Orkun 1 milyon 200 bin YTL bonservis karşığılı vermeye razı olduğunu belirten Başkan Kuntoğlu, 2 milyon YTL isteyen Orkun'la ufak pürüzleri giderip imza attıracaklarını söyledi..

İkisi birlikte imza atacak...
Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Konya'nın Aziz Yıldırım'ı olacağım derken, Hakan Şükür ve Orkun Uşak'a çok yakın bir zamanda birlikte imza attıracaklarını söyledi...

şiddetle destekliyorum..
OqnStyLé
OqnStyLé
Admin
Admin

Erkek Boğa Mesaj Sayısı : 71
Doğum tarihi : 23/04/94
Lakap : OqnStyLé

https://miturks.yetkin-forum.com