Miturks,Emo,Punk,Gothıc,Aradıqınız Herşey!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

bu da benim aşkım

bu da benim aşkım Empty bu da benim aşkım

Mesaj  OqnStyLé Çarş. Ocak 20, 2010 3:52 pm

konu kahramanLarı :
meLih (knkam)
buğRa (görürsünüz )
suLtan (knkam)
enes (knkam)
taha (eski sevgilim)

basLayaLım :
öğLen tatiLinde suLtan enes ve meLih dolaşıyoduk.DoğruLuk mu cesaretLik mi oynamaya başLadık.
enes bana soruyoRdu ve ben doğruLuk demişTim.enes:
- kimi seviyosun taha mı buğra mı ?
-yaa ne alaka ?
-söLe söLee !
- ya tabii buğra ama onun beni sevdiğini sanmıorm.
suLtan bunLarı duymuş.
ertesi gün gtmedm lseye.
taha:
-ya enes sultan siz bilirsiniz serenay beni hala sevio mudur ?
suLtan:
ya hayır tabii şaşkın o buğrayı seviyo !
diye bağırmış sınıfta ! buğrada duymuş tabi.aKşam arıyo beni telefonla diyo ki bende seni seviorm dedi ve kapadı.ben ŞOK oLdum.hemen melihi aradım oda ben bilmiorum dedi.enesi aradı bende bilmiorm dedi.
sultanı aradım evet ben dedim aranızı yapmak için dedi bende sövdüm tabii biraz
lseye gittiğimde bğra sana çıkışta bişiy dicem dedi bende tmm dedim.
çıkış oldu enes yanımda geliyo.buğra dedi ya bi git enes yaa falan.
enes arkamıza geçti ama dinliyo yaa
buğra dedi:
-ya ben seni çoook seviyorum ama senn beni sevdiğinden emin değildim dedi.
-hadi bee ?! ozaman ne dieceğimi kavrayamadım ya ancak bunu söyleyebildim
çıkmaya başladık kimseye söylemicektik ama enes dinlemiş anırıyo sınıfta ben utndm
lsenin en yakışıklı çocuğu beni seviyomuş hakan.
ama ben onu sevmiordm.çok yakışıklıydı ama beni gereğinden fazla seviyordu.
bir gün sınıfa geldi ve bugra yanımdaydı. geçti kapının önünde anırıyor resmen serenay seni seviorum ben seniiiiiiiiiiiiii diye.bugra caktırmadan soruyo bana bu kimm die ben bişiy diyemedim ve ben onu aldatıyorum sandı.sinirLendim ve hakanla cıkmaya basladım onu kıskanmak için.
hakanın mutluluğu gözlerinden belliydi bütün kızlar bana ters ters bakıordu.ben bundan çok rahatsız olmaya başladım.hakan beni eve brakıordu ve beni sinemaya davet etti bende tmm giyiniyim bekle sen burda dedim.gittik ve hakan filmi izlerken ben arkaya baktım ve orda buğrayı başka bir kızla gördüm.hemen hakanın yanımda olmasına rağmen hakana msj attım:yapamıyorum hakann diye.
çıktım sinemadan bugra peşimden geldi.tuttu elimi dedi bu kadar mı değersizim senn için dedi ve ben şok oldum.elimi kurtardım ve koşmaya başladım..bilemiyordum nereye koştuğumu :'(
ertesi gün ders boştu.bugra serhat enes melih sultan takılıyolar bende saf saf camdan bakıyorum.buğranın serenay ve hakan dediğini duydum ve hemen orda beliriverdim.sebebini bilmeden bağırmadan başladım.. biricik aşkıma
buğra üzülmüştü hemde çok.buğranın çıktığı kız geldi mirayda.buğra miraydayı geri itti hayr git burdan die azarladı miraydayı bana döndü ve ben miraydayı seviyorum dedi.
2. derste boştu ve geldi bana çok safsın duyduğun herşeye kanma dedi.ben şaşırdım.
çıkışta beni affet lütfen salaklık ettim senin hkanı sevdiğini düşündüm dedi
bende dedim o zaman bana güvenmiyosun.sustu bir müddet.sonra hakan bana onu cok sevdiğini söyledi dedi ben şoke oldum . hakan arkadaydı ve hemen döndüm hakana tokat patlattım
evet.lsenin en popüler en yakışıklı çocuğu benden tokat yemiş ve rezil olmuştu.
tekrar buğrayla çıkmaya başladım.
ama bu aralar buğra msj atmayı kesti.
ne yapayım tavsiyede bulunur musunuz ??

devaaaam (:
sizin dediğiniz gibi gidip soRdum.bugra tam cevap veriyoduki mirayda geLdi ve askımmm gel bgn sinemaya gidelim dedi.donup kaldım gözyaşlarıma hakim olamadım.bugra: sana güvenemiyorum serenay ! lsenin eenn popüler ve yakışıklı çocuğu seni herşeyden çok severken beni sevdiğini nereden anlıyabilirim dedi.bende o zman ki sinirLe ben seni sevmiyorum bugra !! sevmiyorum ! seni kullanıyodum dedim.
bugra çekip gidiyodu yoluna hakan geldi bugraya ters ters baktı bugra haknı bi yere çekti dinleyemedim ben ama sultan dinlemiş konuşma böyledi :
hakan:wayy bgra ayrılmısınız serenaylaa.hayrlı uğurlu olsnn.
bugra:serenay seni seviyomuş
hakan:hadi bee
snra hakan yanıma geLdi.bugrayıda çağırdı ve dediki:serenay lütfen benle çıkk seni dünyanın en mutlu kzı yapaRım.
ben de o an ki sinirimLe tamam hakan dedm ve onu yanağından öptm.bugra çatLadı tabii
ziL çaLdı hkan kendi snıfına gitti.bugra bana :hani beni seviyodun sen yaa yalan mıydı ?
-evett yalandıı anlasanaaa
-tama öyle olsun dedi ve daha 4 derS oLmasına rağmen gitti
OqnStyLé
OqnStyLé
Admin
Admin

Erkek Boğa Mesaj Sayısı : 71
Doğum tarihi : 23/04/94
Lakap : OqnStyLé

https://miturks.yetkin-forum.com